2018-12-10

Yhdistyksen 25v-vuosijuhla




Yhdistys perustettiin 25 vuotta sitten, ja sitä oli tietenkin syytä juhlia. Ajankohdaksi valittiin 10.12.2018 heti sääntömääräisen syyskokouksen jälkeen. Perinteisesti pidämme joulujuhlan syyskokouksen yhteydessä, joten niin myös tänä vuonna, mutta tällä kertaa tarjoamalla osanottajille myös jouluruoka.  






Tilaisuus pidettiin Ystävyyden Kammarilla, joten ruoka oli tilattu catering palveluna paikalle.












Paikalle oli tuotu useampia herkullisia laatikoita, salaatteja, silliä ja leipää.















Ruokaa oli tarpeeksi, joten jokainen sai varmasti riittävästi. Lopuksi juotiin kahvia sekä glögiä ja vähän makeata purtavaa.





Seuraavaksi oli ansiomerkkien jakelun vuoro, joka annettiin pitkäaikaisille aktiivisille jäsenille. Hopeinen ansiomerkki annettiin Paula Kivistölle (vasemmalla) yli 15-vuoden yhtäjaksoisen aktiivisuuden ansiosta. Rautaiset ansiomerkit annettiin Maija Nääpälle (keskellä) ja Heikki Hagmanille (oikealla) yli 5-vuoden aktiivisuuden ansiosta. Ansiomerkin saaneet toimivat myös yhdistyksen hallituksessa. Paula on toiminut tämän lisäksi pitkäaikaisena ryhmäohjaajana ja Heikki usean vuoden hallituksen puheenjohtajana.  





Pitkäaikaisesta aktiivisuudesta sekä avustajana tapahtumissa että osittain hallitustyöskentelystä, annettiin tunnustusta Marjatta Rannalle (vasemalla).





Alle viisi vuotta toiminnassa mukana mutta erityisen aktiivisena jäseninä, tunnustusta annettiin Bror-Erik Skog:lle (vasemmalla) sekä Riitta Turuselle (oikealla). Riitalle tapahtumien järjestämisestä, sihteerin ja rahastohoitajan tehtävistä. Bror-Erik tietohallinnon kehittämis- ja ylläpito- tehtävistä. Arja Öblomille (keskellä) annettiin tunnustusta pitkäaikaisesta aktiivisuudesta mm. rahaston hoitajana. Tunnustusta saaneet toimivat myös yhdistyksen hallituksessa.







Hyvästä yhteistyöstä annettiin tunnustusta pitkäaikaisille jäsenille Eija Mattilalle sekä Pentti Koivulle. Eija on keskittynyt seuraamaan sääntömääräisesti yhdistyksen toimintaa ja Pentti on ollut tärkeä lenkki yhdistykselle kesäretkiasioissa.







Ryhmäkuva iloisesta juhlaväestä.













Ei kommentteja: